Stiati ca ouale de prepelita au
calitati de departe superioare oualor de gaina prin faptul ca acestea contin
mai de cinci ori mai mult calciu, de sase ori mai multa vitamina B5 si de 15
ori mai multa vitamina B2 ?
Ele nu se folosesc doar in alimentatie, ci si in tratamente naturiste impotriva unor boli cum ar fi ulcerul, astmul sau diverse suferinte ale ficatului. In plus, ele nu lipsesc nici din industria cosmetica.
In ceea ce priveste carnea de prepelita, acesta este considerata o delicatesa, nu doar din cauza raritatii ei, a gustului de neuitat , dar si din pricina faptului ca este o carne dietetica, sanatoasa si curativa.
Ele nu se folosesc doar in alimentatie, ci si in tratamente naturiste impotriva unor boli cum ar fi ulcerul, astmul sau diverse suferinte ale ficatului. In plus, ele nu lipsesc nici din industria cosmetica.
In ceea ce priveste carnea de prepelita, acesta este considerata o delicatesa, nu doar din cauza raritatii ei, a gustului de neuitat , dar si din pricina faptului ca este o carne dietetica, sanatoasa si curativa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu