duminică, 24 noiembrie 2013

Incubator Cleo 5 DTH Automat Pret 359 LEI

Incubatorul Cleo 5 DTH A. Pret 359 LEI, cu dispozitiv intoarcere oua gaina ( G ) sau oua prepelita ( P ) cu indicator de temperatura ( T ) si umiditate ( H ) Automat (A). ( A = Automatizare ) Incubatorul Cleo care are litera A în denumire are un mecanism automat de întoarcere a ouălor de găină sau de prepeliţă, care întoarce automat ouăle la un interval de 4 ore. Alimentarea se face separat (sunt necesare două prize de 220V pentru incubator) Se poate comanda cu sistemul pentru intoarcere 41 oua de gaina ( G ) sau sistem de intoarcere 74 oua prepelita ( P ). Se poate comanda cu ambele sisteme GP la pretul de 378 lei. Sistemele de intoarcere sunt interschimbabile. În plus, incubatorul automatizat beneficiază suplimentar şi de sistemul de suplimentare cu apă din exteriorul incubatorului a alveolelor pentru apă (nu mai necesită deschiderea incubatorului). * Acest incubator Cleo 5 DTH G sau P A se livreaza in termen de 10 zile sau in functie de stoc. Transportul se plateste separat de client. Comenzi la tel. 0744507642

NOU !
Incubatorul Cleo 5 DTH cu dispozitiv intoarcere oua gaina ( G ) sau oua prepelita ( P ) cu indicator de temperatura ( T ) si umiditate ( H ) Automat (A) = 359 Lei.

( A = Automatizare ) Incubatorul Cleo care are litera A în denumire are un mecanism automat de întoarcere a ouălor de găină sau de prepeliţă, care întoarce automat ouăle la un interval de 4 ore
.
Alimentarea se face separat (sunt necesare două prize de 220V pentru incubator)  Se poate comanda cu sistemul pentru intoarcere 41 oua de gaina ( G ) sau sistem de intoarcere 74 oua prepelita ( P ).
   Se poate comanda cu ambele sisteme GP la pretul de 378 lei. Sistemele de intoarcere sunt interschimbabile. În plus, incubatorul automatizat beneficiază suplimentar şi de sistemul de suplimentare cu apă din exteriorul incubatorului a alveolelor pentru apă (nu mai necesită deschiderea incubatorului).

*   Transportul se plateste separat de client. 
        Comenzi la tel. 0744507642





www.electrounivers.aaz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu